Pentru comenzi mari, contactați-ne aici.

Despre noi

Firma s-a înfințat în anul 2003 pe o structură a unei societăți mai vechi, având ca principal obiect de activitate producerea, procesarea și comercializarea semințelor de legume.

În anul 2004 am considerat necesară introducerea în activitatea de comercializare a pesticidelor și fertilizanților, ca o cerință a pieței în continuă dezvoltare din acest domeniu.

În prezent firma PATRU AGRO SRL distribuie semințe, pesticide, fertilizanți și alte produse pentru agricultură, venind în ajutorul fermierilor în scopul realizării de recolte performante calitativ și eficiente din punct de vedere economic.

Obiectivul nostru constă în satisfacerea cerințelor fermierilor prin produse și consultanță oferită, astfel încât aceștia să practice o agricultură modernă și eficientă.

PATRU AGRO SRL lucrează cu un număr mare de fitofarmacii din întreaga țară, producători direcți, dar și cu deținători de mici proprietăți, asigurând transportul și distribuirea produselor solicitate.

PATRU AGRO SRL își propune să ofere partenerilor noștri promptitudine, seriozitate, programe pentru realizarea de producții diferențiate pe zone de cultură și posibilități financiare.

Firma PATRU AGRO SRL a dobândit deja notorietate pe piața românească prin practicarea unor prețuri modice, scutind în mare măsură pe beneficiari de consumul inutil de timp și de cheltuieli pentru deplasări în vederea aprovizionării.